Pappagallo Catering

Pappagallo heeft ook ruime ervaring met het verzorgen van complete catering op locatie. Ons assortiment is zeer uitgebreid en kent bijna geen grenzen. Van kleine, koude hapjes, tot compleet verzorgde diners en warme of koude buffetten op de plek waar u dat wenst!

Heeft u interesse in de mogelijkheden die Pappagallo Catering u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Naar aanleiding van uw wensen en budget stellen wij altijd een heerlijk en gepast cateringplan voor. Al vanaf 15 personen!

Pappagallo biedt u ook de mogelijkheid te kiezen uit een viertal reeds voor u samengestelde buffetten. Hieronder treft u een overzicht van de verschillende buffetten:
 

PASTABUFFET € 20,- p.p. minimaal 15 personen

  • Pastasalade met basilicumtomaatjes, mozzarella, rucola en pijnboompitten.
  • Carpaccio Classico, dungesneden ossenhaas met balsamicodressing en Parmezaanse kaas.
  • Salade met huisgerookte zalm, dille crème fraîche en limoen.
  • Farfalle pasta met zeevruchten en vongole in pomodorisaus.
  • Penne met ham en champignons in pestosaus.
  • Keuze uit vis-, vlees- of lamslasagne.

Bovenstaand buffet wordt geserveerd met gemengde salade (met garnituur) en stokbrood met kruidenboter en olijventapenade.
 

KOUD BUFFET - € 17,50 p.p. minmaal 15 personen

  • Huzarensalade met Parmaham, pastrami en bresoala.
  • Zalmsalade met diverse gerookte vissoorten, zoals zalm, forel, makreel, botervis en sprotjes.
  • Pastasalade met mozzarella, gemarineerde tomaatjes, rucola en pijnboompitten.
  • Gemengde salade met olie, azijn en zelf samen te stellen garnituur, zoals olijven, mozzarella, lente-ui, etc.
  • Parijse aardappelsalade met truffel en rauwe ham.
    Hierbij serveren wij diverse broodsoorten met kruidenboter en olijventapenade.
     

Tevens is dit buffet uit te breiden met de volgende koude voorgerechten:

  • Carpaccio van ossenhaas met balsamico dressing en Parmezaanse kaas.
  • Vitello tonato, gebraden kalfsentrecote met tonijn-mayonaise.
  • Meloen met Parmaham.
  • Visplateau van diverse gerookte vissoorten en garnalen.
    € 4,00 extra per persoon per soort voor minimaal 15 personen.



KOUD-WARM-BUFFET - € 22,50 p.p. minmaal 15 personen


VOORGERECHTEN

  • Carpaccio classico,dungesneden ossenhaas met balsamico dressing en Parmezaanse kaas.
  • Meloen met Coburger ham.
  • Noorse garnalen met cocktailsaus.
  • Pastasalade met mozzarella, gemarineerde tomaatjes, rucola en pijnboompitten.
  • Stokbrood kruidenboter en olijventapenade.


HOOFDGERECHTEN

  • Italiaanse runderstoofpot met rode wijn en bospaddestoelen.
  • Gegrilde kipfilet op tagliatelle met saus van verse pomodori en pecorino.
  • Zalmfilet met roergebakken zeevruchten en mediterane groenten.
  • Lasange van vis gegratineerd met kaas.
    Hierbij serveren wij gemengde salade door, uzelf samen te stellen, rozemarijn-aardappeltjes, en risotto.

 

LUXE BUFFET KOUD-WARM - € 40,- p.p. minmaal 15 personen
 

VOORGERECHTEN

  • Visproeverij met diverse gerookte vissoorten, garnalen en rivierkreeftenstaartjes met whiskysaus.
  • Carpaccio van tonijn met tomatensalsa, krokante Parmaham en limoendressing.
  • Piatta Salumi,assortiment van mediterrane vleeswaren, waaronder truffelsalami, rozemarijnworst, pastrami en gandaham met gegrilde artisjok en vijgencompote.
  • Carpaccio van ossenhaas met truffelolie en in Barolo gemarineerde Peccorino.

Tevens kunnen wij bij dit voorgerechtenbuffet verse oesters serveren evt. met een glaasje Prosecco. (€ 8,50 p.p. 1 glas Prosecco met twee oesters)

Bij deze voorgerechten serveren wij diverse luxe broodsoorten met roomboter, kruidenboter, olijven- en tomatentapenade.


HOOFDGERECHTEN

  • Roergebakken schaal- en schelpdieren met cognac op risotto van zeevruchten.
  • Kabeljauwfilet met Black-tiger garnalen en kreeftensaus.
  • Kalfssucade met gegrilde venkel, aubergine en chablis.
  • In de rozemarijnolie gebakken ossenhaaspuntjes met gemarineerde oesterzwammen.
    Bij deze gerechten serveren wij krieltjes in zeezout, rozemarijnaardappels en een door uzelf samen te stellen salade met luxe garnituur.