Hoofdgerechten

Filetto di bosco, gegrilde tournedos, roergebakken bospaddenstoelen, truffelsaus. 180 gr. 32,50
Filetto di bosco, gegrilde diamanthaas, roergebakken bospaddenstoelen, truffelsaus. 220 gr. 27,50
Filetto al pepe, gegrilde tournedos, pepersaus. 180 gr. 31,50 Filetto al pepe, gegrilde diamanthaas, pepersaus. 220 gr. 26,50
Pollo alla griglia, gegrilde Gelderse hoen, gebakken bundelzwammen, Parmezaan, basilicumolie. 22,50
Filetto di maiale, gegrilde varkenshaas, champignonsaus, kruim van pancetta. 21,50
Vitello, kalfsribeye, gegrilde tomaat, Fontina kaas, rode portsaus. 24,50
Salmone, zalmfilet, kruidenkorst, pijnboompitten, spaghetti arabiatti. 23,50
Branzino, zeebaars uit de oven, citroen, knoflook, tijm, krieltjes, zeezout. 24,-
Assaggio, proeverij van diverse visgerechten. 26,50 Prijs per persoon. Minimaal 2 personen.
Assaggio, proeverij van diverse vleesgerechten. 26,50 Prijs per persoon. Minimaal 2 personen.
Assaggio, proeverij van diverse vis- en vleesgerechten. 26,50 Prijs per persoon. Minimaal 2 personen. 3-gangen
PROEVERIJ menu. Leer de Italiaanse keuken kennen! 34,50 Prijs per persoon. Minimaal 2 personen.