Hoofdgerechten

Filetto di bosco, gegrilde tournedos, roergebakken bospaddenstoelen, truffelsaus. 28,50
Filetto al pepe, gegrilde tournedos, pepersaus. 27,50
Vitello stufato, kalfssukade, eendenlever, jus van rode port, hazelnoot, stamppot raapsteeltjes. 24,50
Filetto di maiale, gegrilde varkenshaasmedaillons, pancetta, Taleggio, saus van PX sherry. 21,50
Branzino, zeebaars, gamba, mousseline, saus van tomaat, ui, knofllook, olijven, kokkels. 24,50
Salmone, zalmfilet, gegrilde courgette, hollandaisesaus, Parmezaanse kaas. 22,50
Assaggio, proeverij van diverse visgerechten. 26,50 Prijs per persoon. Minimaal 2 personen.
Assaggio, proeverij van diverse vleesgerechten. 26,50 Prijs per persoon. Minimaal 2 personen.
Assaggio, proeverij van diverse vis- en vleesgerechten. 26,50 Prijs per persoon. Minimaal 2 personen.
3-gangen PROEVERIJ menu. Leer de Italiaanse keuken kennen! 34,50 Prijs per persoon. Minimaal 2 personen.
Menu a sorpresa, suprise menu. (Kan alleen per tafel besteld worden) 3-gangen 29,50 Prijs per persoon. 4-gangen 34,50 Prijs per persoon.