VOORGERECHTEN

Carpaccio classico, rundercarpaccio, balsamicodressing, rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas. 13,50
Carpaccio tartufo, rundercarpaccio, pancetta, truffelmayonaise, rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas. 14,-
Tonno grigliato, geroosterde tonijn, sesam, krokante gamba, avocadocreme. 12,50
Prosciutto, parmaham, rucola, mozzarella, 14 jaar gerijpte balsamico, bruschetta. 10,50
Vegetariana, krokante Parmezaan, citroen ricotta, pistache, gepofte trostomaatjes, bosvruchtendressing. 10,50
Gamberi olio all’aglio, gepelde Black Tiger garnalen, rode peper, knoflookolie, zeezout, crostini. 14,50
Lasagne di agnello, lamslasagne van tomaat, oregano, Pecorino kaas. 8,50
Vegetariana, groente quiche, quattro formaggi, cappuccino van spinazie. 10,50
Antipasti misti, proeverij van wisselende koude en warme voorgerechten. 14,- Prijs per persoon. Minimaal 2 personen.
Panne con burro, stokbrood, kruidenboter, extra vergine olijfolie, zeezout. 5,-
Spezzare il pane, op steen gebakken breekbrood, kruidenboter, extra vergine olijfolie, zeezout. 6,50
Vitello tonnato, kalfsrosbief, tonijnmayonaise, gemarineerde tomaat, kappertjes, shiso. 12,50

SOEPEN

Zuppa di pomodore, tomatensoep, basilicumcrème. 6,-
Zuppa di cipolle, uiensoep gegratineerd met kaas. 6,-
Zuppa di scampi, cappuccino van spinazie, Hollandse garnalen. 7,50