VOORGERECHTEN

Carpaccio classico, rundercarpaccio, balsamicodressing, rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas. 13,50
Carpaccio tartufo, rundercarpaccio, pancetta, truffelmayonaise, rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas. 13,50
Gamberetti con salmone, zalmtartaar, bitterbal van Hollandse garnalen, langoustinesoep, avocado mayonaise. 12,50
Prosciutto, parmaham, peer, geitenkaas, granaatappelstroop, bruschetta. 10,50
Pesce affumicato, gerookte heilbot, garnalen, komkommer, rucola, kruidencrème. 10,50
Vegetariano, bietentartaar, kastanjechampignons, kwartel ei, kappertjes, knoflookolijven. 9,50
Gamberi olio all’aglio, gepelde Black Tiger garnalen, rode peper, knoflookolie, zeezout, crostini. 13,50
Lasagne di agnello, lamslasagne van tomaat, oregano, Pecorino kaas. 8,50
Risotto vegetariana, paddenstoelen, geitenkaas, gefrituurde courgettebloem. 12,-
Antipasti misti, proeverij van wisselende koude en warme voorgerechten. 12,50 / 24
Pane con burro, stokbrood kruidenboter, extra vergine olijfolie, zeezout. 5,-
Spezzare il pane, op steen gebakken breekbrood, kruidenboter, extra vergine olijfolie, zeezout. 6,50

SOEPEN

Zuppa di pomodore, tomatensoep, basilicumcrème. 5,-
Zuppa di cipolle, uiensoep gegratineerd met kaas. 5,-
Zuppa di scampi, langoustinesoep, gnocchi, garnalen, kervel. 6,50