Visgerechten

Merluzzo, in tomatensalsa gegaarde kabeljauwfilet, parelcouscous, Parmezaanse kaas. 24,-
Salmone, gebakken zalmfilet, mousseline, kruidencrème, zwart zeezout. 21,-
Spiedino “Pappagallo”, gegrilde visspies, spaghetti in kreeftenolie, roergebakken Zeeuwse mosselen. 22,-
Filetto di branzino, zeebaarsfilet uit de oven, knoflook, kappertjes, citroen, rozemarijn. 22,-
Assaggio, proeverij van diverse visgerechten. 24,50 Prijs per persoon. Minimaal 2 personen.

Vleesgerechten

Filetto di bosco, gegrilde tournedos, roergebakken bospaddenstoelen, truffelsaus. 27,50
Filetto al pepe, gegrilde tournedos, pepersaus. 26,50
Filetto spiedino, ossenhaasspies van de grill, krokante gamba, gnocchi, kreeftensaus. 23,50
Vitello alla griglia, ggegrilde kalfsoester, saus van gekarameliseerde sjalotten, Pecorino. 21,-
Filetto di maiale, gegrilde Iberische varkenshaas, tapenade van shiitake, gedroogde tomaat, krokante Chorizo, tijmjus. 24,50
Filetto di anatra, gebakken eendenborstfilet, rode kool, rozijnen, saus balsamico, kruidkoek. 19,50
Assaggio, proeverij van diverse vleesgerechten. 24,50 Prijs per persoon. Minimaal 2 personen.

Surprise menu, menu a sorpresa. Kan alleen per tafel besteld worden!

3-gangen 29,50 Prijs per persoon.
4-gangen 34,50 Prijs per persoon.
3-gangen PROEVERIJ menu. Leer de Italiaanse keuken kennen! 34,50 Prijs per persoon. Minimaal 2 personen.