Hoofdgerechten

Filetto di bosco, gegrilde tournedos, roergebakken bospaddenstoelen, truffelsaus. 27,50
Filetto al pepe, gegrilde tournedos, pepersaus. 26,50
Filetto con gamberi, roergebakken ossenhaas, Black Tiger garnalen, knoflooksaus. 22,50
Filetto di maiale, gegrilde varkenshaas, champignonsaus, kruim van Pancetta. 19,50
Salmone, gebakken zalmfilet, ravioli van asperge, bearnaisesaus. 20,50
Merluzzo, kabeljauwfilet uit de oven, caponata, gefrituurde kappertjes. 22,50
Filetto di scorfano, roodbaarsfilet, kreeftensaus, aardappelmousseline met krokante pancetta. 22,50
Assaggio, proeverij van vis- en vleesgerechten. 24,50 Prijs per persoon. Minimaal 2 personen.
3-gangen PROEVERIJ menu. Leer de Italiaanse keuken kennen! 34,50 Prijs per persoon. Minimaal 2 personen.
Menu a sorpresa, suprise menu. (Kan alleen per tafel besteld worden) 3-gangen 29,50 Prijs per persoon. 4-gangen 34,50 Prijs per persoon.