KOUDE VOORGERECHTEN

Antipasti misti, proeverij van wisselende koude en warme voorgerechten.
12,50 (een persoon) // 24,- (twee personen)

Carpaccio classico, rundercarpaccio, balsamicodressing, rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas.
12,50

Carpaccio tartufo, rundercarpaccio, pancetta, truffelmayonaise, rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas.
12,50

Pesce con gamberetti, bonbon van gerookte zalm, garnalen, mosterdcrème, gefrituurde kappertjes.
14,-

Prosciutto, coppa di parma, crostini, gedroogde pruimen, hazelnoot, vijgenconfit.
11,50

Carpaccio vegetariano, rode biet, parelcouscous, loempia van spinazie, mozzarella, bosvruchten balsamico.
9,50

Pesce affumicato, mousse van gerookte paling, in mie gefrituurde gamba, wakame, geroosterde tomaat, focaccia.
12,50

Pane con burro, stokbrood kruidenboter, extra vergine olijfolie, zeezout.
5,-

Spezzare il pane, op steen gebakken breekbrood van Jordy’s Bakery, combinatie van wit, bruin en olijf/tomaat, kruidenboter, extra vergine olijfolie, zeezout.
6,50


SOEPEN

Zuppa di pomodore, tomatensoep, basilicumcrème.
5,-

Zuppa di cipolle, uiensoep gegratineerd met kaas.
5,-

Zuppa di patate, zoete aardappelsoep, Pancetta, rozemarijn.
6,-


WARME VOORGERECHTEN

Gamberi olio all’aglio, gepelde Black Tiger garnalen, rode peper, knoflookolie, zeezout, crostini.
13,50

Lasagne di agnello, lamslasagne van tomaat, oregano, Pecorino kaas.
8,50

Filetto di pesce, zeewolffilet, Pancetta, roergebakken wilde spinazie, saus van Hollandse garnalen.
12,50

Risotto vegetariane, bospaddenstoelen, truffel, portobello, Taleggio kaas.
13,50

Pasta selvatica, ravioli van wild, eendenlever, appelstroop, walnoten.
12,-