Voorgerechten

Carpaccio classico, rundercarpaccio, balsamicodressing, rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas. 12,50
Carpaccio tartufo, rundercarpaccio, pancetta, truffelmayonaise, rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas. 12,50
Vitello tonnato, rosé gebraden kalfsvlees, tonijnmayonaise, kappertjes, gemarineerde tomaat. 10,50
Prosciutto crudo, parmaham D.O.P., gegrild boerenlandbrood, granaatappelstroop, rucola. 9,50
Salmone affumicato, gerookte zalm, bruschetta, komkommeryoghurt, rode ui, rucola. 10,50
Zuppa di pomodore, tomatensoep, basilicumcrème. 5
Gamberi olio all’aglio, gepelde Black Tiger garnalen, rode peper, knoflookolie, zeezout, crostini. 13,50
Lasagne di agnello, lamslasagne van tomaat, oregano, Pecorino kaas. 8,50
Antipasti misti, proeverij van wisselende koude en warme voorgerechten. 12,50 / 24,-
Spezzare il pane, op steen gebakken breekbrood, kruidenboter, extra vergine olijfolie, zeezout. 6,50
Pane con burro, stokbrood met kruidenboter, extra vergine olijfolie, zeezout. 5,-