KOUDE VOORGERECHTEN

Antipasti misti, proeverij van wisselende koude en warme voorgerechten.
12,50 (een persoon) // 24,- (twee personen)

Carpaccio classico, rundercarpaccio, balsamicodressing, rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas.
12,50

Pesce con gamberetti, in limoenazijn gegaarde makreelfi let, Hollandse garnalen, dille, sour cream, crostini van sesam.
13,50

Insalata con salmone, salade van little gem, gerookte zalm, avocadocrème,
appelkappertjes, crispy rode ui.
14,50

Prosciutto d’agnello, licht gerookte lamsham, bruschetta, tijmolie,
stroop van witte balsamico.
11,-

Vitello tonato, gebraden kalfsrosbief, tonijnmayonaise, salade rucola, Parmezaanse kletskop.
12,50

Insalata caprese, buffelmozzarella, pesto, gele pomodori, basilicum.
10,50

Pane con burro, stokbrood kruidenboter, extra vergine olijfolie, zeezout.
5,-

Spezzare il pane, op steen gebakken breekbrood van Jordy’s Bakery,
combinatie van wit, bruin en olijf/tomaat, kruidenboter, extra vergine olijfolie, zeezout.
6,50


SOEPEN

Zuppa di pomodore, tomatensoep, basilicumcrème.
5,-

Zuppa di cipolle, uiensoep gegratineerd met kaas.
5,-

Brodo con pasta, gevogeltebouillon, groene kruiden, funghi truffelravioli.
6,-


WARME VOORGERECHTEN

Gamberi olio all’aglio, gepelde Black Tiger garnalen, rode peper, knoflookolie, zeezout, crostini.
13,50

Lasagne di agnello, lamslasagne van tomaat, oregano, Pecorino kaas.
8,50

Filetto di pesce, heilbotfilet, wilde spinazie, tomatenkaviaar, pancetta, Beurre Blanc.
12,50

Zucchine vegetariane, gevulde courgette, grot gerijpte Taleggio kaas,
pecannoten, gepofte tros-cherrytomaat.
11,50

Vitello stufato, gestoofde kalfswang, mousseline, rozemarijn, eigen jus.
10,50